Roland Vanden Abbeele
       Witte Baliestraat 4
       B-8600   Leke

Telefoon:  0478 / 34 37 70

Belgische Waters

Bru

 

Dit natuurlijk lichtbruisende water stimuleert de smaakpapillen op een zachte manier. Na een reis van tientallen jaren in de Ardense bodem heeft het een perfect mineraal evenwicht bereikt: lichte mineralisatie, dus geschikt voor iedereen. Dankzij de lage zoutwaarde is Bru erg discreet, zodat de smaak van het eten tot zijn recht komt. Het evenwicht tussen magnesium en calcium is identiek aan dat van topwijnen. Bru heeft geen effect op de continuïteit van de smaak: het is ideaal om tijdens het diner van de ene naar de andere gang over te stappen en om de spijsvertering te stimuleren.

Bru staat garant voor plezier in de smaakpapillen, in het bijzonder bij wijndegustaties.


Meer informatie kun u terugvinden op : www.bru.be

Eaumega

 

"Water met een evenwichtige balans aan mineralen"

Licht parelend of niet-bruisend water van uitzonderlijke zuiverheid. De 'finishing touch' op de gedekte tafel, ideaal bij haute-cuisine maar ook een bron van energie bij dagelijkse maaltijden.

Het water wordt gepresenteerd in een sierlijke fles van 50cl of 75cl, die oogt als een karaf. Beide originele flessen in druppelvorm benadrukken de zuiverheid van het water.


Meer informatie kun u terugvinden op : www.brouwerijdebrabandere.be

Chaudfontaine

 

Dankzij een uitzonderlijke zuiverheid en evenwichtige minerale samenstelling is het water van Chaudfontaine geschikt voor alle leeftijden.

 

De eerste levensjaren

De zuigeling heeft een aangepaste voeding nodig waarbij de keuze van het water belangrijk is, zowel voor het klaarmaken van de zuigflessen als voor de moeder die de borst geeft. Het water bevat geen nitraten, heeft een natuurlijk mineraal evenwicht en is bijgevolg een ideale drank voor de baby en het opgroeiend kind.


Water voor de vrouw

Water is de enige drank die onmisbaar is! Calcium is van essentieel belang voor het beendergestel tijdens de groeifase, de versterkingsfase of later (vanaf de menopauze bij de vrouw), wanneer het beendergestel brozer wordt. Chaudfontaine is ook heel geschikt tijdens de zwangerschap.

Leven, bewegen en drinken.

Bij mensen met een actieve levensstijl draagt zuiver water bij tot de afscheiding van afvalstoffen, de transpiratie en het behouden van een goede hydratatie. Met zijn verantwoord evenwicht aan mineralen kan Chaudfontaine zonder enige beperking gedronken worden.


Jaar na jaar

Naarmate men ouder wordt, vermindert het dorstgevoel, wat kan leiden tot een slechte hydratatie. Dit kan heel wat gezondheidsproblemen veroorzaken. Chaudfontaine biedt het beste van de natuur voor een optimale hydratatie, een heel leven lang.


Meer informatie kun u terugvinden op : www.cocacola.be/chaudfontaine

Spa

 

Het water uit de bronnen van Spa is dé klassieker onder de Belgische waters geworden. Het uit zich als een roepnaam voor alle mineraalwaters. We kennen drie soorten: Spa Reine, Spa Barisart en Spa Marie-Henriette

 

Spa Reine, het zuiverende water

Spa Reine is water dat afvoert, niet aanvoert.
Spa Reine is een van de minst gemineraliseerde waters in Europa, met een droogrest van 33 mg/l. De gunstige effecten voor de gezondheid worden erkend door de Koninklijke Academie voor Geneeskunde.
Spa Reine wordt aanbevolen voor de bereiding van voeding voor zuigelingen door Volksgezondheid en de Belgische Vereniging van Kinderartsen. Het water is uitermate geschikt voor personen die een sodiumarm dieet volgen of last hebben van nierstenen.

 

Spa Barisart, het explosieve water

De lage mineralisatie en de krachtige toevoeging van koolzuurgas (CO2) garanderen een ideale verfrissing. Als troeven heeft
Spa Barisart een lage zoutwaarde en geen calorieën. Zijn krachtige bubbels bezorgen het een verfrissend en explosief imago.

 

Spa Marie-Henriette, het authentieke water

Dit natuurlijk lichtbruisende mineraalwater is licht gemineraliseerd en zoutarm. Het dankt zijn samenstelling aan een reis van tientallen jaren in de Ardense diepten. De gunstige gezondheidseffecten waren al bekend bij de Romeinen.


Meer informatie kun u terugvinden op : www.spa.be

99% of Water, We All Need a Couple of Fresh Galons a Day!